Oldal kiválasztása

2019. május 25-én került megrendezésre először Magyarországon egy olyan konferencia, ahol azok az emberek gyűltek össze, akik szeretnék megírni és kiadni a könyvüket. Ez volt a KÖNYV 2019 Inspiráció és Marketing Konferencia.

Több, mint ezred magunkkal mi is részt vettünk ezen a fantasztikus eseményen, ahol rengeteg remek ember várta kíváncsian, hogy mit fog tudni adni neki ez a nap. A visszajelzések alapján, amit eddig láttunk és ott is hallottunk a résztvevőktől mindenkinél elsöprő sikert aratott, az előadók kompetensek voltak a saját területükön és nem sajnálták átadni a tudást. Az előadók többségével személyes jó kapcsolatunk van, és szívesen dolgozunk egymással, szívesen tanulunk egymástól.

Ami nagyon jól kiegészítette az előadásokat az volt, hogy a résztvevők tudtak beszélgetni kiállítókkal is, akik valamilyen módon kapcsolódnak a könyvíráshoz vagy a kiadáshoz. 

Mi is ezért mentünk ki kiállítani természetesen, és sikerült nagyon sok emberrel beszélnünk. Azt láttuk, hogy az emberek kíváncsiak és nyúlnak a segítségért.

 

Az írás művészet

Tudjuk nagyon jól, hogy az írás egy művészet, az író egy művész. És nagyon fontosak nekünk a művészek. Ők a társadalom motorjai, hiszen, ha nem lenne művészet, akkor nem lenne semmi ami előre vinné a társadalmunkat. Az íróknak nem az a feladata, hogy marketing stratégián, piackutatáson, Facebook vagy Google hirdetésen, értékesítésen, tördelésen, korrektúrán vagy egyéb dolgokon gondolkozzon vagy próbálja megoldani saját maga. Nekik a feladatuk az írás, és a gondolataik átadása az olvasóik számára.

 

 

Mivel töltsük az időnket?

Szerencsére a mai világban már egyre többen felismerik, hogy mindenkinek azzal érdemes az idejét töltenie, amihez ért, és amiben profi. Az egyik előadónak, Temesvári Richárdnak volt egyszer egy nagyon jó példája erre, amikor beszélgettünk személyesen. Ő azt mondta, hogy számára nem éri meg az, hogy hétvégén nekiáll füvet vágni a kertben, mert elmegy vele 3-4 órája is akár, amit vagy a családjával tudna tölteni, vagy akár munkával. Ő úgy fogalmazta meg, hogy inkább megkér valakit, akinek ez a munkája, és kifizeti azt az órabért, amit ez az ember kér ezért a tevékenységéért cserébe. És így Ricsi tud tetszés szerint azzal foglalkozni, amire éppen szükség van, akár egy projektjével is, amivel a fűnyírásért kiadott pénznél jóval többet tud keresni. Határozottan egyet értünk vele. 

 

Nagy az érdeklődés

Nagy érdeklődés volt a kiállítás alatt, sokan éltek a kedvezményes konzultációs ajánlatunkkal, és kérték azt, hogy tervezzük meg közösen a stratégiát a könyvükhöz. 

Stratégia nélkül nem érdemes elindulni. Ha megvan a cél, akkor az út a célhoz a stratégián keresztül vezet. Ahogy a másik előadó, Weiser István szokta mondani, itt találkozik a gumi az úttal. 

A konferencia főszervezője, Csatlós Csaba nagyon szép célt rakott ki maga elé pár hónappal ezelőtt, amikor megtervezte, hogy több, mint ezer embernek szeretne segíteni abban, hogy kiadják a könyvüket és elérjék vele a céljaikat. Csabát nagyon kedvelem, hiszen ténylegesen egy remek ember, és ténylegesen egy hatalmas tudású szakember.

Büszkék vagyunk rá, hogy velünk dolgozik, és velünk készítteti el a következő rendszerét. Ő ki tudja választani azt, ami számára a legjobb.

 

Nyereményjáték

Kitaláltunk egy nyereményjátékot azok között, akik regisztrálnak a standunkon. Elkészítünk nekik egy olyan érkezési weboldalt, amin az ő könyvüket tudják eladni, és beteszünk mögé olyan automatizmusokat, amik rendkívüli módon meg fogják könnyíteni az értékesítést és az adminisztrációt. 

Sokan jelentkeztek, és biztos vagyok benne, hogy sokan várják az eredményt is! Természetesen mindenkit értesítünk e-mailben, és akik most sajnos nem nyertek, ők se bánkódjanak, hiszen nekik kárpótlásul egy olyan ajándékot küldünk el, amiért biztosan nagyon hálásak lesznek. Az egyik nagyon népszerű és neves stratégiai partnerünk felajánlott egy magas értékű szolgáltatást teljesen díjmentesen, csak és kizárólag a mi ügyfeleinknek. Ez egy teljesen önálló szolgáltatás, nem kell hozzá semmit megvenni, de ha valaki kihasználja, akkor biztos vagyok benne, hogy hatalmas segítséget fog kapni ahhoz, hogy megsokszorozza a könyv értékesítési számait. Annyit elárulok itt, hogy a téma a célközönség és annak pontos meghatározása. Akik ott voltak a konferencián, biztosan emlékeznek, hogy több előadó is kiemelte, hogy ez mennyire fontos. Ehhez kap tehát segítséget mindenki, aki jelentkezett nálunk. 

De azért, hogy ne legyünk diszkriminatívak, ezt a lehetőséget szeretnénk felajánlani azoknak is, akik nem tudtak valamilyen ok miatt eljönni a konferenciára, de örülnének annak, ha kapnának díjmentesen egy segítséget ehhez a témakörhöz. Ehhez csupán csak annyit kell tenni, hogy feliratkoztok a hírlevelünkre, és el fogjuk küldeni az anyagot e-mailben.

Íme tehát itt tudtok feliratkozni:

És akkor most dobpergés, és íme a sorsolás, melyet videón is felvettünk. A szerencsés nyertes pedig nem más, mint… Ez a videóból kiderül… 🙂

Update: mivel a nyertes közben leiratkozott a listánkról, ezért nem kezelhetjük az adatait, ergo nem is hívhatjuk fel, vagy írhatunk neki e-mailt, ezért a pótnyertes lépett a helyére. Az elsőre kihúzott nyertesnek pedig valószínűleg ez volt élete legdrágább kattintása, amikor a “Leiratkozom” gombra kattintott. Sajnáljuk, de talán ez egy jó tanulság a jövőre nézve, hogy a mi listánkon ténylegesen érdemes fenn maradni. 😉

(Természetesen mindenkinek az adatát töröljük az adatbázisunkból, aki úgy dönt, hogy leiratkozik.)

Nagyon örülök, hogy itt vagy velünk, és hiszünk abban, hogy van oka annak, hogy itt vagy, és ténylegesen jó céljaid vannak a könyveddel kapcsolatban!

Nézz szét a weboldalunkon, és ha úgy érzed, hogy van olyan téma, amiben szeretnél segítséget kapni, akkor kérj egy díjmentes visszahívást, vagy egy konzultációt, és beszéljük meg, hogy miben tudunk előbbre vinni.

Ne feledd: Te megírod, mi eladjuk! 

Kérlek oszd meg ezt a bejegyzést, hogy azok az ismerőseid is hozzájuthassanak az információhoz, akik ott voltak a konferencián, vagy esetleg nem voltak ott, de szeretnék kiadni a könyvüket.

 

 

Pin It on Pinterest